Kundutbildning

 

Bättre internationella servicestandarder tack vare bättre förståelse för våra produkter och system. Ökad fordonstillgänglighet tack vare effektivt underhåll.

Lär er av den världsledande tillverkaren

Knorr-Bremse är marknadsledande, håller hög produktstandard och har omfattande fackkunnande. Vårt utbildningsutbud har stora anspråk, och grunden för dem är våra gedigna kunskaper om olika produkter, tillverkare och företag.

Välj en individuella utbildning

Framgången hos RailServices Trainings har flera orsaker. Utbildningen är uppbyggd i moduler, så att utbildningarna kan anpassas efter kundernas individuella behov. Kunskaper förmedlas inte bara teoretiskt, utan också med praktiska övningar på originalfordon. Erfarna lärare och omfattande studiematerial ger en framgångsrik utbildning även på lång sikt.

Innovativt utbildningskoncept

Vi maximerar inlärningen med en anpassad blandning av traditionella undervisningsformer och modern IT-teknik. RailServices kombinerar på så sätt effektiviteten och flexibiliteten hos IT-undervisning med de sociala fördelarna hos personlig kommunikation.

Är ni redo?

Knorr-Bremse satsar på hög kvalitetsstandard för sin utbildning, kundorientering och flexibilitet. Läs mer om vårt utbildningsutbud i RailServices utbildningskatalog. Vi kan hjälpa er att förbättra er servicekvalitet och att uppnå kostnads- och tidsbesparingar. Välj en passande kurs från vårt utbud.

Här finns en översikt över utbildningar som är planerade hos oss:

Utbildningar hos oss

Grunderna i bromsteknik
Bromsteknik för godsvagnar

Varje kurs varar två dagar.

Plats: Trainingscenter Berlin

Minsta antal deltagare: 6 deltagare

Phone: +46 46 329350
E-Mail: mailto:nrs.sales@knorr-bremse.com

Share